Click Image for Gallery
Sudedamosios dalys: rugiagėlė, laukiniai kmynai, aviečių, juodųjų serbentų lapai, trupintas cinamonas, ginkmedžio, dilgėlės, gervuogių, riešutmedžio, gudobelės lapai, jonažolė, verbena, citrinžolė, saldaininė mėta, saulėgrąžų, našlaičių, šlamučių, ramunėlių žiedai, daržiniai dygminai
Spalvinga ir skani šventinė arbata. Tai lyg palinkėjimas ,,kad būtų ir skanu, ir linksma, ir sveika“.
1-2 arb.š. mišinio plikykite 200 ml. karšto
vandens du kartus, pirmąkart po užvirimo pastovėjusiu 4-5 min. vandeniu, antrąkart iškart po užvirimo. Kiekvienąkart palaikykite 3-7 min., tada perkoškite ir kvėpinkite tol, kol praauš.
Gerkite šiltą, šviežią arbatą mažais
gurkšneliais 3-4 kartus per dieną.