Click Image for Gallery
          
                                        
                    
          Sudedamosios dalys: varnalėšos, kiaulpienės, trūkažolės, ajero, debesylo šaknis, kmynai
Penkios geriausios Lietuvoje
augančios šaknys
Paruošimas ir vartojimas:
Valgomą šaukštą mišinio užpilti 3puodeliais šalto vandens, kaitinti iki užvirimo. Uždengus arba termose laikyti 1 val., tada, nupilant dalimis, gerti po 1 puodelį tris kartus per dieną. Jei per stipru, praskiesti karštu vandeniu. Išmirkusias šaknis sunaudoti maistui
Trumpas kursas: 7 dienos, tada 7 dienų pertrauka ir vėl 7 dienų vartojimas.
Pilnas vartojimo kursas: 21 diena, tada 21 dienos pertrauka ir vėl vartojama 21 dien
                        




















































                                            
                                            
                                            